Zerena İşitme Cihazları Hakkında Her Şey

Yüksek Teknolojide İşitmenin Tadı

Zerena işitme cihazlarındaki gelişmiş özellikler etkileyici ses kalitesi sunar. Gürültülü ortamlarda otomatik olarak konuşmaya odaklanılarak, sesleri doğal ve doğru bir şekilde yükseltilir. Kullanımı kolay, çoğu durumda tam otomatik ve yüksek seviyede dinleme rahatlığı sağlayan işitme cihazı arayan kişiler için mükemmel seçim.

Zerena Ürünleri

miniRITE

miniRITE

miniRITE, hafiften çok ileri dereceye kadar olan işitme kayıplarına uygun çok şık ve aynı zamanda gizli görünümde hoparlörü kulak içinde olan işitme cihazıdır.

miniRITE T

miniRITE T

miniRITE T, hafiften çok ileri dereceye kadar olan işitme kayıplarına uygun telecoil ve çift dokunmatik düğmeli, hoparlörü kulak içinde küçük bir işitme cihazıdır.

BTE 105

BTE 105

BTE 105 orta dereceden, çok ileri dereceye kadar işitme kayıplı kullanıcılar için güçlü ve modern bir kulak arkası işitme cihazıdır.

IIC

IIC

IIC var olan en küçük kulak içi kişisel işitme cihazıdır. Tamamen kulak kanalına sığacak şekilde tasarlanmıştır ve bu nedenle çoğu durumda görünmezdir. Hafiften orta dereceye kadar işitme kayıplı kullanıcılar için uygundur.

CIC

CIC

CIC kişisel kanal içi işitme cihazı, neredeyse tamamen kulak kanalının içine sığacak şekilde tasarlanmıştır ve bu nedenle zar zor görülebilir. Hafiften orta dereceye kadar işitme kayıplı kullanıcılar için uygundur.

ITC

ITC

ITC kişisel kulak içi işitme cihazı, dış kulağın alt üçte birine sığacak şekilde tasarlanmıştır ve el becerisi sınırlı olan kullanıcılar için idealdir. Hafiften orta dereceye kadar işitme kayıplı kullanıcılar için uygundur.

ITE HS

ITE HS

ITE HS tüm kişisel kulak içi işitme cihazların en büyü ve en güçlüsüdür. Dış kulağın yarısına oturacak şekilde tasarlanmıştır, sınırlı el becerisine sahip ve görmesi azalmış kullanıcılar için idealdir. Orta dereceden, çok ileri dereceye kadar işitme kayıplı kullanıcılar için uygundur.

ITE FS

ITE FS

ITE FS tüm kişisel kulak içi işitme cihazların en büyü ve en güçlüsüdür. Dış kulağın tamamına oturacak şekilde tasarlanmıştır, sınırlı el becerisine sahip ve görmesi azalmış kullanıcılar için idealdir. Orta dereceden, çok ileri dereceye kadar işitme kayıplı kullanıcılar için uygundur.

Zerena‘nın Mükemmel Ses Kalitesi

rs-11

Optimum konuşma anlaşılırlığına odaklanın

rs12

Hızla değişen dinleme ortamlarında dinamik cihaz davranışlarına odaklanın

rs13

Müzik dinlerken mükemmel ses kalitesine odaklanın

Tam Kulaklarınıza Göre

Geniş çeşitlilikte farklı işitme cihazı modelleri, işitme uzmanınızın yardımıyla sizin için mükemmel çözümü bulmanıza izin verir.

Zerena kulak içi işitme cihazları: o kadar küçük ki tarzınızı bozmazlar

İşitme cihazlarının görünüşünüzü değiştirdiğini düşünüyorsanız, tekrar düşünün. Bernafon’un kulak içi işitme cihazları kulak kanalının o kadar derinlerine yerleşir ki, şüphelenmeyen gözle görülemez. Ve bu gizlilik özelliğine ek olarak, ten renginize uyacak şekilde çeşitli bir renk paleti ile gelirler.

rs14

Bernafon Aksesuarlar

SoundClip-A

SoundClip-A

SoundClip-A, ses akışı için çok yönlü bir aksesuardır.

RC-A

RC-A (uzaktan kumanda)

Kullanımı kolay bir uzaktan kumanda ile işitme cihazlarınızı ayarlayın.

TV-A

TV-A (TV adaptörü)

TV izleyin ve sesi doğrudan TV’nizden işitme cihazlarınız aracılığıyla dinleyin.